Womens Stainless Steel Quartz Analog Wrist Watch

Womens Stainless Steel Quartz Analog Wrist Watch

Wartel Keluli tahan karat Wanita Wartel Watch Watch Case Case Watch: 100% merek anyar lan berkualitas tinggi. Iki minangka hadiah sing apik kanggo ...

Vendor:VRACADO

Tipe:Jam Wemen

warna:
emas
Rose emas
Silver
€ 12.63
Nambah menyang wishlist

Wadon Keluli tahan karat Wanita Wartal Watch Watch Case Case Watch

Feature:

  • 100% merek anyar lan kualitas dhuwur.

  • Iki minangka hadiah sing apik kanggo para sedulur lan kanca-kanca sing sampeyan seneng.

  • Cantik, apik banget kanggo kabeh kesempatan.

  • Desain dial khusus nggambarake perhatian saka para panuku.

  • Jam tangan sing nggumunke.

  • Gerakan sing akurat.

  • Panutup mburi waja tahan karat.

  • Wektu tepat lan jaga wektu sing pas.

  • Baterai klebu ing jam tangan.

  • Werna: Emas

Keterangan:

    • Gerakan: Kuwarsa

    • Materials: stainless steel

  • Dial dering: 3.8cm

  • Kekandelan kasus: 0.7cm

  • Lebar Band: 1.7cm

  • Length Band: 25cm

  • Jenis Kelamin: Manungsa
  • Isi Paket:

  • 1PC Watch

  • -------------------------------------------------- ----------------------------------------------
  • Wadon Keluli tahan karat Wanita Wartal Watch Watch Case Case Watch