Kalung Rantai Sweater Panjang Retro Turquoise

Kalung Rantai Sweater Panjang Retro Turquoise

Womens Retro Turquoise Feather Pendant Long Sweater Chain Necklace Fitur: 100% Brand new and high quality. Jumlah: 1PC Bahan: Alloy, Warna Pirus: Perak Panjang Chain: 78cm Loket: 9.7cm ...

Vendor:VRACADO

Tipe:Kalung

€ 7.68
Nambah menyang wishlist
Wanita Womens Retro Turquoise Feather Pendant Long Sweater Rantai Kalung

Feature:

  • 100% Brand new and high quality.

  • Quantity:1PC

  • Bahan: Alloy, Turquoise

  • warna:Silver
  • Length Chain:78cm

  • Pendant: 9.7cm

  • Ekstensi ranté:Babagan 5cm
  • Aksesoris apik kanggo nggabungake kasus perhiasan kanggo bocah-bocah wadon lan kolektor

  • Cocog karo pakaian sing cocog kanggo acara sing beda

  • Hadiah apik kanggo sampeyan lan kanca-kanca wadon

  • Nyekel aksesoris sing apik kanggo sampeyan

  • Wigati: Komputer sing beda-beda duwe monitor sing beda, werna bisa dadi beda cilik.

  • Thanks kanggo pangertenmu.

Isi Paket:

  • Kalung 1PC(tanpa paket eceran)

  • -------------------------------------------------- -----------------------------------------
  • Wanita Womens Retro Turquoise Feather Pendant Long Sweater Rantai Kalung