Elegant Pearl Diamond Bunga Kalung Kenyataan Earrings Perhiasan Set GD

Elegant Pearl Diamond Bunga Kalung Kenyataan Earrings Perhiasan Set GD

Elegant Pearl Diamond Flowers Kalung Kenyataan Earrings Perhiasan Set Jewelry Fitur: 100% merek baru dan berkualitas tinggi. Bahan: Alloy + Rhinestone + Pear Nyekel aksesoris sing apik kanggo sampeyan. Cocokake ...

Vendor:VRACADO

Tipe:Tipe ora dingerteni

warna:
emas
Silver
Size:
€ 8.55
Nambah menyang wishlist

Elegan Wanita Pearl Diamond Bunga Kalung Pernyataan Perhiasan Set Perhiasan

Feature:

  • 100% merek anyar lan kualitas dhuwur.

  • Bahan: Alloy + Rhinestone + Pear

  • Nyekel aksesoris sing apik kanggo sampeyan.

  • Cocog karo klambi sing cocok kanggo macem-macem kesempatan. Rancangan khusus lan struktur unik, item sing populer

Isi Paket:

  • Kalung 1X

  • 2X Earrings