Gaya Punk Wanita Gelombang Kristal Gelang Emas Chain Kalung Emas

Gaya Punk Wanita Gelombang Kristal Gelang Emas Chain Kalung Emas

Gaya Punk Wanita Wanita Gelombang Kristal Gelang Emas Chain Kalung Emas: 100% merek anyar lan berkualitas tinggi. Kuantitas: Jenderal 1: Wanita, Bahan Wanita: Aloi ...

Vendor:VRACADO

Tipe:Tipe ora dingerteni

warna:
emas
Silver
Size:
€ 12.84
Nambah menyang wishlist
Gaya Punk Wanita Gelombang Kristal Gelang Emas Chain Kalung Emas

Feature:

  • 100% merek anyar lan kualitas dhuwur.

  • Jumlah: 1

  • Jenis Kelamin: Wanita, Gadis

  • Bahan: Crystal Aloi

  • Lantai chain: 41cm

  • Werna: Minangka Tampilake

  • Nyekel Aksesoris Iki Kanggo Sampeyan.

  • Cocog nganggo Sandhangan Cocog Kanggo Kesempatan Sing Beda.

  • Hadiah apik kanggo sampeyan lan kanca-kanca.

  • Desain Khusus Lan Struktur Unik, Barang sing Popular.

Isi Paket:

  • 1X Wanita Punk Gaya Alloy Kristal berlian imitasi Rantai Emas Kalung Choker