Pernyataan Wanita Penduduk Rhinestone Crystal Pendant Kalung Kalung Kalung

Pernyataan Wanita Penduduk Rhinestone Crystal Pendant Kalung Kalung Kalung

Pernyataan Bibir Rhinestone Crystal Pendant Kalung Kalung Pendants Kalung: 100% Merek anyar lan berkualitas. Jumlah: Aksesoris 1 Becik kanggo nggabungake kasus perhiasan ...

Vendor:VRACADO

Tipe:Tipe ora dingerteni

€ 7.23
Nambah menyang wishlist

Pernyataan Wanita Penduduk Rhinestone Crystal Pendant Kalung Kalung Kalung

Feature:

  • 100% Merek anyar lan berkualitas tinggi.

  • Jumlah: 1

  • Aksesoris sing apik kanggo nggabungake kasus perhiasan kanggo bocah-bocah wadon lan kolektor

  • Kanthi bahan campuran, rantai luwes kanggo dipakai

  • Cocokake nganggo sandhangan sing pas kanggo macem-macem acara

  • Hadiah apik banget kanggo sampeyan lan kanca-kanca wanita

  • Nyekel aksesoris sing apik kanggo sampeyan

  • maksud: pariwisata Monumen, manten, keuntungan karyawan, pariwara lan promosi
  • Bahan: Paduan

  • Panjang kalung: 34CM * 12CM / 13.4 * 4.7 ''

  • Emlebu Length: 3.5CM / 1.4 ''

Paket Kalebu:

  • 1PC Pearl Kalung+ 1PCS Emlebu (tanpa paket eceran)