Wanita Punk Gaya Alloy Pearl Kristal berlian imitasi Rantai Emas Kalung Choker

Wanita Punk Gaya Alloy Pearl Kristal berlian imitasi Rantai Emas Kalung Choker

Wanita Punk Style Alloy Pearl Crystal berlian imitasi Rantai Emas Kalung Choker Fitur: 100% merek baru dan berkualitas tinggi. Quantity: 1 Gender: Women, Girl Material: Alloy ...

Vendor:VRACADO

Tipe:Tipe ora dingerteni

warna:
emas
Silver
Size:
€ 11.55
Nambah menyang wishlist
Wanita Punk Gaya Alloy Pearl Kristal berlian imitasi Rantai Emas Kalung Choker

Feature:

  • 100% merek anyar lan kualitas dhuwur.
  • Jumlah: 1
  • Jenis Kelamin: Wanita, Gadis
  • Material: Aloi Crystal Faux Mutiara
  • Lantai chain: 28cm
  • Werna: Minangka Tampilake
  • Nyekel Aksesoris Iki Kanggo Sampeyan.
  • Cocog nganggo Sandhangan Cocog Kanggo Kesempatan Sing Beda.
  • Hadiah apik kanggo sampeyan lan kanca-kanca.
  • Desain Khusus Lan Struktur Unik, Barang sing Popular.

Isi Paket:

  • 1X Wanita Punk Gaya Alloy Kristal berlian imitasi Rantai Emas Kalung Choker