Perhiasan Wanita Perhiasan Kristal Bunga Choker Kenyataan Chunky Kalung

Perhiasan Wanita Perhiasan Kristal Bunga Choker Kenyataan Chunky Kalung

Perhiasan Wanita Perhiasan Crystal Kembang Bib Choker Chunky Kalung Feature: 100% Merek anyar lan berkualitas. Kuantitas: Jenderal 1: Wanita, Gaya Wanita: ...

Vendor:VRACADO

Tipe:Tipe ora dingerteni

€ 8.97
Nambah menyang wishlist

Perhiasan Wanita Perhiasan Kristal Bunga Choker Kenyataan Chunky Kalung



Feature:

  • 100% Merek anyar lan berkualitas tinggi.

  • Jumlah: 1

  • Gender: Wanita, Wanita

  • Gaya: fashion

  • Aksesoris sing apik kanggo nggabungake kasus perhiasan kanggo bocah-bocah wadon lan kolektor

  • Cocokake nganggo sandhangan sing pas kanggo macem-macem acara

  • Hadiah apik kanggo sampeyan lan kanca-kanca wadon

  • Nyekel aksesoris sing apik kanggo sampeyan

  • dawa: 45cm

  • Werna: emas

Paket Kalebu:

  • Kalung 1PC (tanpa paket eceran)