Perhiasan Wanita Perhiasan Rantai Mutiara Bunga Mutiara Wanita Mutiara Kalung Bibit

Perhiasan Wanita Perhiasan Rantai Mutiara Bunga Mutiara Wanita Mutiara Kalung Bibit

Perhiasan Wanita Perhiasan Rantai Mutiara Bunga Mutiara Kalung Wanita Fitur: 100% merek anyar lan berkualitas Jinis Barang-barang Perhiasan sing apik lan apik: Anting-anting, Kalung ...

Vendor:VRACADO

Tipe:Tipe ora dingerteni

€ 9.57
Nambah menyang wishlist

Perhiasan Wanita Perhiasan Rantai Mutiara Bunga Mutiara Wanita Mutiara Kalung Bibit

Feature:

  • 100% merek anyar lan kualitas dhuwur

  • Fashionable lan ayu

  • Jinis Perhiasan: Anting-anting, Kalung

  • Jenis Kelamin: Wanita

  • Bahan: Paduan

  • Size: 40* 3.8cm

  • Becik kostum partai, kanggo pesta, kanggo pihak liyane

Paket Kalebu:

  • 1PC Kalung