Perhiasan Wanita Mode Enamel Butterfly Crystal Silver Kalung Loket

Perhiasan Wanita Mode Enamel Butterfly Crystal Silver Kalung Loket

Fitur: 100% Brand new and high quality. Jumlah: 1PC Bahan: Enamel Kalung Panjang: 40cm + 5cm (memperpanjang) / 15.74 + 1.97 "Ukuran pendukung: 5cm (L) * 6.4cm (W) / 1.97 * 2.52"

Vendor:VRACADO

Tipe:Kalung

warna:
Black
Blue
emas
Lampung
Purple
Red
Size:
€ 7.14
Nambah menyang wishlist

Feature:

  • 100% Brand new and high quality.

  • Quantity:1PC

  • Material:Enamel

  • Kalung Panjang:40cm + 5cm (ngluwihi) / 15.74 + 1.97 "

  • Ukuran mantel: 5cm (L) * 6.4cm (W) / 1.97 * 2.52"
  • Aksesoris apik kanggo nggabungake kasus perhiasan kanggo bocah lanang lan kolektor

  • Cocog karo pakaian sing cocog kanggo acara sing beda

  • Hadiah apik kanggo sampeyan lan kanca-kanca wadon

  • Nyekel aksesoris sing apik kanggo sampeyan

  • Wigati: werna bakal beda-beda amarga beda tampilan LCD, pengarep sampeyan bisa ngerti

Isi Paket:

  • Kalung 1X (tanpa paket eceran)

  • -------------------------------------------------- ---------------------------------------
  • Perhiasan Fashion Wanita Enamel Butterfly Crystal Silver Pendant Necklace Chain BK