Pernyataan Wanita Charmy Charmy Wanita Wanita Ukuran Chunky Bibir Kalung

Pernyataan Wanita Charmy Charmy Wanita Wanita Ukuran Chunky Bibir Kalung

Pernyataan Wanita Charmy Charmy Wanita Wanita Ukuran Rantai Kalung Tampilan Wanita: 100% merek anyar lan berkualitas tinggi. Ukuran: Ukuran 1: 50 * 5 cm / 19.7 * 2.0 "Bahan: ...

Vendor:VRACADO

Tipe:Tipe ora dingerteni

€ 7.08
Nambah menyang wishlist

Pernyataan Wanita Charmy Charmy Wanita Wanita Ukuran Chunky Bibir Kalung

Feature:

  • 100% merek anyar lan kualitas dhuwur.
  • Jumlah: 1

  • Size:50 * 5 cm / 19.7 * 2.0 "

  • Material: alloy

  • Cocog kanggo pesta Pernikahan utawa Panganggone Saben dina

  • Hadiah sing cocog lan unik kanggo kanca utawa ibu sampeyan ing Natal sing bakal teka

  • Prefect kanggo Pesta Pernikahan utawa Gunakake Saben dina.Cantik aksesoris sing apik iki kanggo sampeyan

  • Ajak langit sing cerah lan cerah, sampeyan nganggo kalung elegan iki lan nyenengake sampeyan katon sore sing disenengi utawa go menyang cocktail. Gaya unik lan Vintage iki nggawe sampeyan luwih ayu.

  • warna:Minangka ditampilake ing tampilan

Isi Paket:

  • 1PC Kalung (tanpa paket eceran)