Pendant Kalung Wanita Berantai Kalung Perhiasan Kalung Wanita

Pendant Kalung Wanita Berantai Kalung Perhiasan Kalung Wanita

Pendant Kalung Wanita Diamond Kalung Kalung Perhiasan Feature: 100% merek anyar lan berkualitas tinggi. Kuantitas: Jenderal 1PC: Gadis. Desain khusus lan struktur wanita, yaiku ...

Vendor:VRACADO

Tipe:Tipe ora dingerteni

€ 6.75
Nambah menyang wishlist

Pendant Kalung Wanita Berantai Kalung Perhiasan Kalung Wanita

Feature:

  • 100% merek anyar lan kualitas dhuwur.

  • Jumlah: 1PC

  • Gender: Prawan. Wanita

  • Desain khusus lan struktur unik, yaiku barang sing populer.

  • Cocog karo pakaian sing cocog kanggo acara sing beda

  • Hadiah sing apik banget kanggo sampeyan lan kanca-kanca

  • Nyekel aksesoris sing apik kanggo sampeyan

  • Bahan: Paduan

  • Length: Babagan 46 + 5cm

  • Ukuran liontin: 1.2cm * 0.8cm

Paket Kalebu:

  • 1X Wanita Kalung Rama-rama Pendant Kalung Rantai Perhiasan Kalung (Tanpa paket eceran)