Perhiasan Plant Rantai Emas Plant Kalung Wanita Wanita LB

Perhiasan Plant Rantai Emas Plant Kalung Wanita Wanita LB

Wanita Crystal Pendant Perak Plated Chain Kalung Stud Subang Barang Kemas Set Barang: 100% Merek anyar lan berkualitas. Jumlah: Aksesoris 1set Becik kanggo nggabungake kasus perhiasan ...

Vendor:VRACADO

Tipe:Tipe ora dingerteni

€ 7.92
Nambah menyang wishlist

Anting-anting Perhiasan Subang Emas Kalung Kristal Pendant Perak

Feature:

  • 100% Brand new and high quality.

  • Kuantitas: 1set

  • Aksesoris apik kanggo nggabungake kasus perhiasan kanggo bocah-bocah wadon lan kolektor

  • Cocog karo pakaian sing cocog kanggo acara sing beda

  • Hadiah apik kanggo sampeyan lan kanca-kanca wadon

  • Nyekel aksesoris sing apik kanggo sampeyan

  • Bahan: Paduan

  • Werna: Biru Cahya

  • Dawane rantai: 48CM

  • Ukuran pendants: 3.0CM

  • Anting Ukuran: 2.0Cm

Paket Kalebu:

  • 1PC Kalung Rantai

  • 1 pasangan Anting