Kalung Kulit Asli Vintage Asli

Kalung Kulit Asli Vintage Asli

Vintage Genuine Leather Men Necklace For Men Kolar Panjang Kulit Cord Necklack Fitur: 100% merek baru dan berkualitas tinggi Kategori: Necklack Style: Unisex Bentuk: ...

Vendor:VRACADO

Tipe:Kalung

€ 8.40
Nambah menyang wishlist

Vintage Genuine Leather Men Kalung Kanggo Pria Collar Panjang Kulit Cord Necklack

Feature:

  • 100% merek anyar lan kualitas dhuwur
  • Kategori: Necklack
  • Gaya: Unisex
  • Wangun: Paduan
  • Acara sing ditrapake: hadiah promosi iklan, ulang tahun, lan liya-liyane
  • Bahan: kulit lapisan pertama + paduan
  • Gaya: retro / punk / Fashion ....
  • Panjang: 70CM (luwes)
  • Jembar: 0.3CM

paket

  • 1 X Necklack
  • -------------------------------------------------- ---------------------------------------------
  • Vintage Genuine Leather Men Kalung Kanggo Pria Collar Panjang Kulit Cord Necklack