Kaluwarga I Love You Kalung Pendant Jantung kanggo Pasangan Pasangan

Kaluwarga I Love You Kalung Pendant Jantung kanggo Pasangan Pasangan

Two in one I Love You Heart Pendant Kalung Penyayang Pasangan Hadiah Black Fitur: 100% merek anyar lan kualitas tinggi. Jumlah: 1PC Jenis Kelamin: ...

Vendor:VRACADO

Tipe:Kalung

warna:
Black
Blue
Size:
€ 6.90
Nambah menyang wishlist

Loro ing salah siji Aku Love You Jantung Pendant Kalung pasangan Hadiah Kue Black

Feature:

    • 100% merek anyar lan kualitas dhuwur.

    • Jumlah: 1PC

    • Gender: Unisex

  • Werna: Ireng

  • Bahan: Paduan

  • Length of the RopeKalebu logam nyetel chain): Babagan 49 cm / 19.29 inch

  • Pendant Ukuran Silver: Babagan 2cm * 2.2cm / 0.79 * 0.87 inch

  • Pendant Ukuran Bagéyan Hitam: 1.7cm * 2.4cm / 0.67 * 0.94 inci

  • Ukuran Loket (Seluruh Wangun Bentuk): Kira-kira 3.0cm * 2.4cm / 1.18 * 0.94 inch

  • Rancangan khusus lan struktur unik, item sing populer.

  • Hadiah apik kanggo sampeyan lan Gendakan / Pacar

  • Nyekel aksesoris sing apik kanggo sampeyan lan pacangan sampeyan

  • Paket Kalebu:

  • 1X Two in one I Love You Heart Pendant Necklace Lovers Couples Gift Black (Tanpa paket eceran)

  • -------------------------------------------------- ------------------------------------------
  • Loro ing salah siji Aku Love You Jantung Pendant Kalung pasangan Hadiah Kue Black