SUSENSTONE Wong anyar dering cincin daisy cilik cincin cilik kanggo hadiah perhiasan wanita wanita

SUSENSTONE Wong anyar dering cincin daisy cilik cincin cilik kanggo hadiah perhiasan wanita wanita

Jinis Item: RingsFine utawa Fashion: FashionOccasion: PartyShape \ pola: PlantMetals Type: Tin Alloy, WalaSetting Type: Prong SettingStyle: TrendyCompatibility: All CompatibleBrand Name: susenstoneModel Number: Women KalungGender: WomenMaterial: MetalRings Type: ...

Vendor:VRACADO

Tipe:Tipe ora dingerteni

€ 8.04
Nambah menyang wishlist

Item Koleksi: rings
Fine utawa Fashion: fashion
wusana: Party
Bentuk \ pola: seedling
Metals Ketik: Tim Aleng, Ora
Setelan Koleksi: setting Prong
Gaya: trendy
kompatibilitas: Kabeh Skin
Jeneng Brand: susenstone
Panggil Model: Kalung wanita
Gender: Wadon
Material: Metal
Jenis Rings: Wedding Bands
fungsi: kalung