SUSENSTONE Antik Wulan Kalung Vintage Anteng Kalung Perhiasan Loket

SUSENSTONE Antik Wulan Kalung Vintage Anteng Kalung Perhiasan Loket

Jinis Item: KalungFine utawa Fesyen: Jenis FashionChain: Link ChainNecklace Type: Pendant KalungPendant Ukuran: 0Style: TrendyCompatibility: Kabeh KompatibelBrand Jeneng: susenstoneMetals Type: Zink Alloy, WalaModel Wanita: Kalung Wanita: ...

Vendor:VRACADO

Tipe:Tipe ora dingerteni

€ 7.20
Nambah menyang wishlist

Item Koleksi: Kalung
Fine utawa Fashion: fashion
Chain Koleksi: link Chain
Kalung Type: Kalung liontin
Ukuran: 0
Gaya: trendy
kompatibilitas: Kabeh Skin
Jeneng Brand: susenstone
Metals Ketik: Zinc Alloy, None
Panggil Model: Kalung wanita
Gender: Wadon
Bentuk \ pola: geometris
Material: Metal
fungsi: kalung