SUSENSTONE Angel Metal Wing Bohemian Handmade Feature Vintage Drop Long Anting

SUSENSTONE Angel Metal Wing Bohemian Handmade Feature Vintage Drop Long Anting

Jenis Anting-anting: Anting-anting Tepung Tipe: Anting-antingFine utawa Fesyen: FashionMetals Tipe: Aliran Tin, OraShape

Vendor:VRACADO

Tipe:Tipe ora dingerteni

€ 6.12
Nambah menyang wishlist

Koleksi Anting-anting: gulung Anting
Item Koleksi: Anting
Fine utawa Fashion: fashion
Metals Ketik: Tim Aleng, Ora
Bentuk \ pola: Feather
Panggil Model: gulung Anting
Gaya: trendy
Jeneng Brand: susenstone
Gender: Wadon
Material: Metal