Penduduk Kalung Salji Rhinestone Pendant Kalung Wanita Perhiasan Wanita

Penduduk Kalung Salji Rhinestone Pendant Kalung Wanita Perhiasan Wanita

Rantai Kalung Gelang Salji Rhinestone Kalung Perhiasan Wanita Perhiasan Wanita: 100% merek anyar lan berkualitas tinggi. Kuantitas: Jenderal 1PC: Gadis. Desain khusus lan struktur wanita, yaiku ...

Vendor:VRACADO

Tipe:Tipe ora dingerteni

€ 6.54
Nambah menyang wishlist

Penduduk Kalung Salji Rhinestone Pendant Kalung Wanita Perhiasan Wanita

Feature:

  • 100% merek anyar lan kualitas dhuwur.

  • Jumlah: 1PC

  • Gender: Prawan. Wanita

  • Desain khusus lan struktur unik, yaiku barang sing populer.

  • Cocog karo pakaian sing cocog kanggo acara sing beda

  • Hadiah sing apik banget kanggo sampeyan lan kanca-kanca

  • Nyekel aksesoris sing apik kanggo sampeyan

  • Bahan: Paduan

  • Length: Babagan 64 + 5cm

  • Ukuran liontin: 4.7cm * 4.7cm

Paket Kalebu:

  • 1X Kalung Gelang Salji Rhinestone Penduduk Kalung Wanita Perhiasan Wanita (Tanpa paket eceran)