Kalung Pendant Rune Nordic Viking Pentagram Perhiasan Wiccan Pagan Norse

Kalung Pendant Rune Nordic Viking Pentagram Perhiasan Wiccan Pagan Norse

Kalung Pendant Rune Nordic Viking Pentagram Perhiasan Pendant Kalung Pentagram Wiccan Pagan Norse Fitur: 100% merek anyar lan berkualitas tinggi. Kuantitas: Bahan 1: Warna Aloi: Ukuran Perak: Kalung ...

Vendor:VRACADO

Tipe:Tipe ora dingerteni

€ 6.90
Nambah menyang wishlist

Kalung Pendant Rune Nordic Viking Pentagram Perhiasan Loket Kalung Pentagram Wiccan Pagan Norse

Feature:

  • 100% merek anyar lan kualitas dhuwur.

  • Jumlah: 1

  • Bahan: Paduan

  • Warna: Perak

  • Ukuran: Kalung 45CM, Pendant 3.9x4.4CM

  • Minangka fashion, kreatif, kanthi cara khusus, minangka aksesoris sing migunani banget kanggo menehi tampilan sampeyan, uga minangka hadiah.

Isi Paket:

  • 1X Kalung