Livré en 3 jours ouvrables. Tél: +32 494 25 78 12

Payez à la livraison ou en ligne, gratuite 30% d'achat

Livré en 3 jours ouvrables. Tél: +32 494 25 78 12

Payez à la livraison ou en ligne, gratuite 30% d'achat

PANIER

Produser Aucun lan para pemasar

TOTAL:
€ 0.00
Kalung Mutiara Rhinestone Mutiara + Anting-anting
Kalung Mutiara Rhinestone Mutiara + Anting-anting
Kalung Mutiara Rhinestone Mutiara + Anting-anting
  • kasedhiyan: ing saham Beaucoup en saham En pecah saham Luwih apik yen sampeyan duwe kanthong saham

Kalung Mutiara Rhinestone Mutiara + Anting-anting

€ 8.97 € 11.96
Tax included.
  • Kode à barre:
DESCRIPTION

Perhiasan Subang Perhiasan Perhiasan Lady Perhiasan Subang

Feature:

  • 100% merek anyar lan berkualitas tinggi

  • Fashion lan beuatiful

  • Desain khusus bakal nggawe sampeyan katon unik

  • Iki minangka hadiah sing cocog kanggo kekasih, kulawarga, kanca lan kanca

  • Nggawe sampeyan luwih apik lan elegan

  • Apik kanggo pesta utawa pesta

  • Jinis Perhiasan: Anting Barang Kemas Anting-anting

  • Jenis Kelamin: Wanita

  • Bahan: Paduan

  • Proses perawatan: Elektroplasi

  • Werna: Emas, Perak

  • Jaminan kualitas 100%

  • Lantai chain: 45cm / 17.7inch (approx)

  • Dawane Anting-anting: 3.5cm / 1.4inch (approx)

  • Cocog kanggo rasukan pesta, kanggo manten, kanggo pihak liyane

Paket Kalebu:

  • 1 X Anting Barang Kemas Kalung

PENTADBIRAN INFORMASI
warna: Biru, Ungu, Putih
Size: 20, 24
Material: 100% Polyester
CATETAN
RETOUR AU SOMMET