Kalung Mutiara Rhinestone Mutiara + Anting-anting

Kalung Mutiara Rhinestone Mutiara + Anting-anting

Anting-anting Anting-anting Anting-anting Anting-anting Perhiasan Lady Wedding Feature: 100% merek anyar lan berkualitas Fashion and beuatiful Desain khusus bakal nggawe sampeyan ...

Vendor:VRACADO

Tipe:Tipe ora dingerteni

warna:
emas
Silver
Size:
€ 8.97
Nambah menyang wishlist

Perhiasan Subang Perhiasan Perhiasan Lady Perhiasan Subang

Feature:

  • 100% merek anyar lan berkualitas tinggi

  • Fashion lan beuatiful

  • Desain khusus bakal nggawe sampeyan katon unik

  • Iki minangka hadiah sing cocog kanggo kekasih, kulawarga, kanca lan kanca

  • Nggawe sampeyan luwih apik lan elegan

  • Apik kanggo pesta utawa pesta

  • Jinis Perhiasan: Anting Barang Kemas Anting-anting

  • Jenis Kelamin: Wanita

  • Bahan: Paduan

  • Proses perawatan: Elektroplasi

  • Werna: Emas, Perak

  • Jaminan kualitas 100%

  • Lantai chain: 45cm / 17.7inch (approx)

  • Dawane Anting-anting: 3.5cm / 1.4inch (approx)

  • Cocog kanggo rasukan pesta, kanggo manten, kanggo pihak liyane

Paket Kalebu:

  • 1 X Anting Barang Kemas Kalung