Gaya Gothic Gunkic Wanita Fesyen Baru Gelang Beludru Hitam Ireng Kalung Perhiasan GD

Gaya Gothic Gunkic Wanita Fesyen Baru Gelang Beludru Hitam Ireng Kalung Perhiasan GD

Gaya Gothic Gunkic Wanita Fesyen Anyar Fungsi Perhiasan Kalung Ireng Hitam: 100% merek anyar lan berkualitas tinggi. Quantity: 1 Material: Material: alloy, Nylon Rope ...

Vendor:VRACADO

Tipe:Tipe ora dingerteni

warna:
emas
Silver
Size:
€ 6.21
Nambah menyang wishlist

Gaya Gothic Punk Wanita Baru Punk Permaidani Black Black Perhiasan Kalung

Feature:

  • 100% merek anyar lan kualitas dhuwur.

  • Jumlah: 1

  • Material: Bahan: wesi, Tali Nylon

  • Dawane tabung: 4.5cm

  • total chain babagan 160 cm

Isi Paket:

  • 1X Kalung (TANPA Kothak eceran.