Model wanita kalung gelombang gelombang perhiasan wanita mewah paling dhuwur 45CM

Model wanita kalung gelombang gelombang perhiasan wanita mewah paling dhuwur 45CM

Kalung wanita model rantai gelombang perhiasan wanita paling dhuwur, perhiasan perhiasan perhiasan Vintage paling ndhuwur Feature 45CM: 100% merek anyar lan berkualitas Tinggi: Ukuran: 45cm (17 6 / 8 ") Long ...

Vendor:VRACADO

Tipe:Tipe ora dingerteni

€ 5.70
Nambah menyang wishlist

Model wanita kalung rantai gelombang perhiasan wanita paling dhuwur, perhiasan perak mewah mutakhir 45CM

Feature:

  • 100% merek anyar lan kualitas dhuwur

  • Ukuran: Ukuran: 45cm (17 6 / 8 ") Ketebalan Long: 0.3mm

  • Metal Koleksi:campuran

  • Werna: nada perak sing kurang (ora dilapisi perak)

  • Jumlah: 1 PC

Paket Kalebu:

  • Kalung PC 1