Gemstone Asli 4 Chakra Healing Tree Pendant Kalung Charming Handmade BW

Gemstone Asli 4 Chakra Healing Tree Pendant Kalung Charming Handmade BW

Perhiasan Alam 4 Chakra Healing Tree Pendant Kalung Charming Twist Handmade Fashion Jewellery Women Kalung Wanita Fitur: 100% merek anyar lan berkualitas tinggi. Kuantitas: Bahan 1: Aloi + Kapas + Permata ...

Vendor:VRACADO

Tipe:Tipe ora dingerteni

warna:
Brown
Lampung
Multicolor
Orange
Pink
Purple
Size:
€ 7.77
Nambah menyang wishlist

Perhiasan Asli 4 Chakra Penyembuhan Pokok Loket Kalung Menarik Kembaran Tukang Emas Baju Baju Wanita

Feature:

  • 100% merek anyar lan kualitas dhuwur.

  • Jumlah: 1

  • Material: Alloy + Kapas + Watu

  • Werna: Coklat

  • Ukuran: Kalung 45CM, Pendant 5CM

  • Minangka fashion, kreatif, kanthi cara khusus, minangka aksesoris sing migunani banget kanggo menehi tampilan sampeyan, uga minangka hadiah.

Isi Paket:

  • 1 PC 4 Chakra Healing Tree Pendant Kalung