Perhiasan Charmy Charmy Perhiasan Chunky Warga Bibit Pendant Kalung

Perhiasan Charmy Charmy Perhiasan Chunky Warga Bibit Pendant Kalung

Fesyen Wanita Emas Emas Rhinestone Manik Kalung Pendant Kalung Feature: Bahan: Simulasi Gelas Mutiara: Kaya sing dituduhake Ukuran: Panjang 45 Kuantitas: 1 x ...

Vendor:VRACADO

Tipe:perhiasan emas

Sold Out

Fesyen Wanita Gelang Kristal Emas Rhinestone Manik Kalung Pendant Kalung Rantai

Feature:

  • Material: Diarani simulasi Pearl

  • Werna: Minangka ditampilake

  • Ukuran: Length 45

  • Kuantitas: 1 x Kalung.

  • Vintage lan prasaja.

  • 1. Amarga prabédan cahya lan layar, warna barang bisa uga beda karo gambar.

  • 2. Mangga ngidini beda 1-3cm amarga pangukuran manual.

  • 3. Matur nuwun kanggo pangerten sing apik

Paket Kalebu: