Perhiasan Charm Perhiasan Chanty Chanty Pernyataan Chunky Crystal Kalung

Perhiasan Charm Perhiasan Chanty Chanty Pernyataan Chunky Crystal Kalung

Fitur: 100% Merek anyar lan berkualitas tinggi. Kuantitas: 1 Gender: Wanita, Gaya Prawan: Aksesoris Fesyen kanggo nggabungake kasus perhiasan kanggo bocah-bocah wadon lan ...

Vendor:VRACADO

Tipe:perhiasan emas

Sold Out

Feature:

  • 100% Brand new and high quality.

  • Jumlah: 1

  • Gender: Wanita, Wanita

  • Gaya: fashion

  • Aksesoris apik kanggo nggabungake kasus perhiasan kanggo bocah-bocah wadon lan kolektor

  • Cocog karo pakaian sing cocog kanggo acara sing beda

  • Hadiah apik kanggo sampeyan lan kanca-kanca wadon

  • Nyekel aksesoris sing apik kanggo sampeyan

  • Bahan: Paduan,Rhinestone

  • Length: 50cm

  • Warna: ireng

Paket Kalebu:

  • Gelang 1PC (tanpa paket eceran)