Luwih apik 200pcs Tibet Daisy Spacer Logam Manik 4mm Perhiasan Nggawe Perhiasan

Luwih apik 200pcs Tibet Daisy Spacer Logam Manik 4mm Perhiasan Nggawe Perhiasan

Jeneng merek: susenstoneMaterial: PlastikItem Bentuk: Bentuk BunderModel Nomer: Suzie129823Item Bobot: 25gItem Tipe: BeadsFine utawa Fesyen: FashionDrop kiriman: dhukunganShipping Cost: Gratis shipping By China Post Air ...

Vendor:VRACADO

Tipe:perhiasan emas

Sold Out

Jeneng Brand: susenstone
Material: plastik
Wangun Barang: Babak Bentuk
Panggil Model: Suzie129823
Bobot item: 25g
Item Koleksi: Manik-manik
Fine utawa Fashion: fashion
Nyelehake kapal: support
Biaya Pangiriman: Pengiriman gratis Miturut China Post Air Mail
warna: Tampilake minangka gambar kasebut