Wanita Elegant Lady Perak Jantung Samudra Biru Sapphire Crystal Necklace

Wanita Elegant Lady Perak Jantung Samudra Biru Sapphire Crystal Necklace

Wanita Warga Emas Perak Wanita Elektrik Kalung Biru Biru Kapasitas: 100% merek anyar lan berkualitas Material: Alloy, Rhinestone Kalung Ukuran: 42 + 5CM Becik aksesoris ...

Vendor:VRACADO

Tipe:dina Valentine

Sold Out

Wanita Elegant Lady Perak Jantung Samudra Biru Sapphire Crystal Necklace

Feature:

  • 100% merek anyar lan kualitas dhuwur

  • Bahan: Alloy,Rhinestone

  • Ukuran kalung: 42 + 5CM

  • Aksesoris apik kanggo nggabungake kasus perhiasan kanggo bocah-bocah wadon lan kolektor

Isi Paket:

  • Kalung 1X