langsir kanggo langsir ruang tamu lan langsing langsing cortinas dormitorio

langsir kanggo langsir ruang tamu lan langsing langsing cortinas dormitorio

Jeneng merek: iLHOpening and Closing Methode: Bukak Langsung lan KananTipType: TulleFunction: TranslucidusTechnics: Type Window WindowTstallation Type: Flat WindowInstallation Type: built-inProcessing Open Cost: DisampingMaterial: Voile CurtainPattern: ...

Vendor:VRACADO

Tipe:Tipe ora dingerteni

€ 14.79
Nambah menyang wishlist

Jeneng Brand: iLH
Pambuka lan Metode Panutup: Bukak lan Kanan Biparting Open
Koleksi: tulle
fungsi: Translucidus
Technics: Kain
Tipe Window Tipe: Window Flat
Instalasi Koleksi: Dibangun ing
Aksesoris Akses Biaya: Kasebut
Material: Tirai Voile
Pola: dicithak
Gaya: Jepang lan Korea
Lokasi: Window
Gunakake: Omah, Hotel, Kafe, Kantor
Format: spring
Pola Tipe: babagan
Panggil Model: langsir jendhela
is_customized: Ya