Wings Gelang Kristal Kancing Kerang Gelang Long Sweater Chain Perhiasan Long

Wings Gelang Kristal Kancing Kerang Gelang Long Sweater Chain Perhiasan Long

Wings Gelang Kristal Kancing Kerang Gelang Long Sweater Rantai Perhiasan Keterangan: Bahan: Warna Aloi dan Crystal: Minangka Ukuran Gambar: Perimeter Kalung: 80cm L Lantai Pendant: 6.7cm ...

Vendor:VRACADO

Tipe:perhiasan emas

Sold Out

Wings Gelang Kristal Kancing Kerang Gelang Long Sweater Rantai Panjang

Description:

  • Bahan: Alloy Lan Crystal

  • Werna: Minangka Gambar

  • Ukuran: Perimeter Kalung: 80cm L Lantai Pendant: 6.7cm

  • Fashion lan cocog kanggo wanita lan bocah wadon.

  • Aloi lan kristal sing berkualitas kanthi dhuwur nggawe sampeyan luwih apik.

  • Sampeyan bisa nganggo ing sembarang kesempatan lan musim.

Catetan:

  • 1. Sawetara gambar katon kaya ukuran sing luwih gedhe, mangga elinga ukuran barang sing pas.

  • 2. Elinga, amarga efek lampu, setelan kecerahan lan kontras monitor, warna produk bisa uga beda karo foto lan item nyata sing sampeyan tampa.

  • 3. Kula ngaturaken pangertosan.

Paket kalebu:

  • Kalung 1x