Rantai Natal Antik Retro Antik AU Peta Peta Kalung Pendant Watch

Rantai Natal Antik Retro Antik AU Peta Peta Kalung Pendant Watch

Christmas Gift Retro AntiqueChain AU Map Kalung Pendant Pocket Watch Feature 100% Merek anyar lan berkualitas. Kuantitas: Werna 1: Bronze Desain busana Anyar, Banget ...

Vendor:VRACADO

Tipe:Tipe ora dingerteni

€ 10.59
Nambah menyang wishlist

natal Gift Retro Antikchain AU Map Kalung Pendant Watch Watch

Feature

  • 100% Merek anyar lan berkualitas tinggi.

  • Jumlah: 1

  • warna: tembaga

  • Desain fashion anyar, Paling populer.

  • Watch Diameter: 4.5cm

  • chain dawa: approx. 39cm

  • Kekandelan Watch: sekitar. 1.2cm

  • Gerakan: Kuarsa

  • Desain sing apik lan unik

  • Ulang Tahun, Keterampilan, Hadiah, Pesta, Perkawinan

  • Pendants liyane bisa ditambah karo rantai kasebut

  • Kanggo wong akeh: bocah-bocah wadon wanita unisex

  • Ora kira-kira sing nyandhang, kabeh bakal nggawe sampeyan luwih sopan, elegan lan apik

  • Desain ngukir alus banget, vintahe lan gampang dikepengini

  • Singa banget kanggo mencet sisih ndhuwur saklar jam tangan, iku bakal mbukak

  • Sightly kanggo narik saklar kanggo nyetel wektu

  • Hadiah sing luar biasa kanggo kulawarga lan kanca-kanca

  • Watch Case Material: Aloi

  • Bahan Band: Paduan

  • Bahan lumahing: Lumahing kaca

Paket Kalebu:

  • 1PC AU peta Kanthong Watch (tanpa paket eceran)