Kalung Perak Perak Romantik

Kalung Perak Perak Romantik

Jinis Item: KalungFine utawa Fesyen: Jenis FashionCain: Link ChainBrand Jeneng: BamoerShape \ pola: Jinis Kalung: Jenis Rantai KalungStyle: TrendyModel Nomer: SCN028Gender: WomenMetals Type: SilverPendant Ukuran: 1.7cm * 1.4cmMaterial: Cubic

Vendor:VRACADO

Tipe:perhiasan emas

€ 18.38
Nambah menyang wishlist

Item Koleksi: Kalung
Fine utawa Fashion: fashion
Chain Koleksi: link Chain
Jeneng Brand: Bamoer
Bentuk \ pola: Jantung
Kalung Type: Rantai Kalung
Gaya: trendy
Panggil Model: SCN028
Gender: Wadon
Metals Ketik: Silver
Ukuran: 1.7cm * 1.4cm
Material: kubik Zirconia
Tulisan: 925, ITALY
Material: 100% 925 Sterling Perak, Yen ora, mbalekaken lengkap!
Gaya: Mewah, Pribadi, Elegan, Kepribadian
Fine utawa Fashion: Fine
Length: Babagan 42CM Length