Aloi Mutiara Mutiara Kalung Lebar Lapisan Lapisan Dibungkus Kolar Choker Beaded

Aloi Mutiara Mutiara Kalung Lebar Lapisan Lapisan Dibungkus Kolar Choker Beaded

Alloy Faux Pearl Multi Lapisan Lebar Lapisan Lapisan Choker Kolar Beaded Feature Strand: 100% merek anyar lan berkualitas. Kuantitas: Jenderal 1: Wanita, Bahan Wanita: ...

Vendor:VRACADO

Tipe:Tipe ora dingerteni

warna:
emas
Silver
Size:
€ 11.26
Nambah menyang wishlist
Aloi Mutiara Mutiara Kalung Lebar Lapisan Lapisan Dibungkus Kolar Choker Beaded

Feature:

  • 100% merek anyar lan kualitas dhuwur.

  • Jumlah: 1

  • Jenis Kelamin: Wanita, Gadis

  • Bahan: Mutiara Faux Alloy

  • Lantai chain: 24cm

  • Werna: Minangka Tampilake

  • Nyekel Aksesoris Iki Kanggo Sampeyan.

  • Cocog nganggo Sandhangan Cocog Kanggo Kesempatan Sing Beda.

  • Hadiah apik kanggo sampeyan lan kanca-kanca.

  • Desain Khusus Lan Struktur Unik, Barang sing Popular.

Isi Paket:

  • 1X Wanita Punk Gaya Alloy Kristal berlian imitasi Rantai Emas Kalung Choker