Cincin Penglibatan Aloi karo Crystal

Cincin Penglibatan Aloi karo Crystal

Fitur: Kuantitas: 1 Digawe saka wesi dilapisi salaka, Ukuran kristal AS: 6 Foto produk saka barang sing bakal sampeyan tampa; ora ana imajinasi sing digawe saka komputer ...

Vendor:VRACADO

Tipe:Tipe ora dingerteni

warna:
Blue
Dark Blue
Lampung
Red
Size:
€ 8.25
Nambah menyang wishlist


Feature:

  • Jumlah: 1

  • Digawe saka silver wesi kristal

  • Ukuran AS: 6

  • Foto produk saka item nyata sing bakal sampeyan tampa; gambar sing ora digawe saka komputer digunakake

  • Sampeyan bisa nyandhang kapan wae lan ndadekake mripat

Isi Paket:

  • 1X Ring