2pcs Wanita Multilayer Kalung Mutiara Pendut Mutiara Long Wanita

2pcs Wanita Multilayer Kalung Mutiara Pendut Mutiara Long Wanita

Wanita Multilayer Long Pearl Kalung Pendant Sweater Chain Perhiasan Fitur: 100% merek anyar lan berkualitas tinggi. Kuantitas: Jantina 2pcs: Bahan Wanita: Tiruan Tiruan Panjang Kalung: ...

Vendor:VRACADO

Tipe:perhiasan emas

Sold Out

Wanita Kalung Perhiasan Mutiara Long Mutiara Wanita Mutiara Hadiah Khas

Feature:

  • 100% merek anyar lan kualitas dhuwur.

  • Jumlah: 2pcs

  • Jenis Kelamin: Wanita

  • Material:Mutiara tiruan

  • Lantai Kalung: 125cm

  • Aksesoris apik kanggo nggabungake kasus perhiasan kanggo bocah-bocah wadon lan kolektor

  • Cocog karo pakaian sing cocog kanggo acara sing beda

  • Hadiah apik kanggo sampeyan lan kanca-kanca wadon

  • Nyekel aksesoris sing apik kanggo sampeyan

Isi Paket:

  • 2X Kalung