2017 Wanita Rhinestones Gelang Gelang Wanita Anting-anting Anting-anting Retro

2017 Wanita Rhinestones Gelang Gelang Wanita Anting-anting Anting-anting Retro

2017 Wanita Rhinestones Gelang Gelang Tali Subang Subang Aksesoris Retro yang indah Fitur: Kualitas 100% Bahan Baru & Berkualitas Tinggi: Warna Aloi: Tampilake gambar ...

Vendor:VRACADO

Tipe:Tipe ora dingerteni

warna:
Pink
Blue
Red
Lampung
Black
Purple
Size:
€ 7.53
Nambah menyang wishlist


2017 Wanita Rhinestones Gelang Gelang Wanita Anting-anting Antik Aksesoris Retro

fitur

  • Kawontenan: 100% Brand New & High Quality

  • Bahan: Paduan

  • Werna: Tampilake gambar

  • bobote: 15g
  • Cathetan: Amarga prabédan cahya lan layar, warna barang bisa uga beda karo gambar. Tulung ngerti. Priksa manawa sampeyan ora preduli sadurunge nawarake. Mangga ngidini beda 1-2mm amarga pangukuran manual.

Paket kalebu:

  • 1pair saka anting-anting