1PCS Fesyen Lawas Silica Gel Olahraga Siswa Olahraga Quartz Watch

1PCS Fesyen Lawas Silica Gel Olahraga Siswa Olahraga Quartz Watch

1PCS Fashion Men's Thin Silica Gel Student Sports Quartz Watch Katrangan: 100% kualitas anyar. Kasual Siletone Tali Kuarsa Watch. Gerakan kwarsa tepat tepat ...

Vendor:VRACADO

Tipe:Jam tangane Pria

€ 12.24
Nambah menyang wishlist

1PCS Fesyen Lawas Silica Gel Olahraga Siswa Olahraga Quartz Watch

Description:

  • 100% kualitas anyar anyar.

  • Kasual Siletone Tali Kuarsa Watch.

  • Gerakan kuartis tepat wektu kanggo njaga.

  • Model: V8-02

  • Jinis Tampilan: Pointer + Nomer

  • Wong sing bisa ditrapake: GM

  • Gaya: Olahraga

  • Waterproof: No

  • Jinis gerakan: kuarsa

  • Kekandelan: 13mm

  • Diameter dial: 40.5mm

  • Dawane tali: 27cm

  • Lebar tali: 2cm

  • Jinis makutha: makutha spiral

  • Formulir jinis ngisor: Biasa

  • Bahan pangilon: pangilon kaca

  • Gaya clasp: pinleet

  • Bahan clasp: stainless steel

  • Bahan Tali: Silicone

  • Wangun dial: bunder

  • Bahan Kasus: Logam

  • Werna Tali: Ireng

  • Werna nelpon: Ireng

Isi Paket:

  • Watch 1X (Ora Ana Kothak eceran. Dibungkus kanthi aman ing Bag Gelembung)

  • -------------------------------------------------- ------------------------------------------
  • 1PCS Fesyen Lawas Silica Gel Olahraga Siswa Olahraga Quartz Watch