10 Pieces Choker Kalung Set Regangan Velvet Classic Gothic Tattoo Lace Choker

10 Pieces Choker Kalung Set Regangan Velvet Classic Gothic Tattoo Lace Choker

10 Potongan Kalung 100 Set Vrett Beludru klasik Gothic Tattoo Lace Choker Fitur: XNUMX% Tipe Perhiasan anyar lan berkualitas: Kalung Gender: Wanita Material: Warna Alloy: As ...

Vendor:VRACADO

Tipe:perhiasan emas

Sold Out
10 Pieces Choker Kalung Set Regangan Velvet Classic Gothic Tattoo Lace Choker
Feature:
  • 100% merek anyar lan kualitas dhuwur
  • Jinis Perhiasan: Kalung
  • Jenis Kelamin: Wanita
  • Bahan: Paduan
  • Werna: Kaya sing ditampilake ing tampilan tokoh
  • Paket kalebu kalung potongan 10
  • Dawane bisa luwes
  • Desain busana
  • Cute lan elegan; Cocog kanggo kabeh umur
  • Cocokake sandhangan lan pas kanggo sembarang kesempatan
  • Fashion lan beuatiful
  • Desain khusus bakal nggawe sampeyan katon unik
  • Iki minangka hadiah sing cocog kanggo kekasih, kulawarga, kanca lan kanca
  • Nggawe sampeyan luwih apik lan elegan
  • Apik kanggo pesta utawa pesta
Paket Kalebu:
  • 1X 10 Pieces Choker Kalung Set Stretch Beludru klasik Gothic Tace Choker