1 Pasangan Elegant Wanita Lady Fashion Crystal Rhinestone Ear Stud Earrings

1 Pasangan Elegant Wanita Lady Fashion Crystal Rhinestone Ear Stud Earrings

1 Pair Elegant Wanita Lady Fashion Crystal Rhinestone Subang Subang Subang Fitur: 100% Merek anyar lan berkualitas. Jumlah: Aksesoris Pair Nice 1 kanggo ...

Vendor:VRACADO

Tipe:perhiasan emas

Sold Out

1 Pasangan Elegant Wanita Lady Fashion Crystal Rhinestone Ear Stud Earrings

Feature:

  • 100% Brand new and high quality.

  • Jumlah: Pair 1

  • Aksesoris apik kanggo nggabungake kasus perhiasan kanggo bocah-bocah wadon lan kolektor

  • Cocog karo pakaian sing cocog kanggo acara sing beda

  • Hadiah apik kanggo sampeyan lan kanca-kanca wadon

  • Nyekel aksesoris sing apik kanggo sampeyan

  • Bahan: Alloy, Faux Pearl.Rhinestone

  • Saben potongan digawe saka tangan lan unik. mulane ora bisa dirampungake kanthi sampurna.

Paket Kalebu:

  • 1 Pasangan Elegant Wanita Lady Fashion Crystal Rhinestone Ear Stud Earrings(tanpa paket eceran)